Despre noi

Am început cu o singură misiune: să creem aventuri accesibile pentru oameni minunați.  Am trecut frontierele pentru a împinge granițele, am călătorit pe drumuri necunoscute pentru a găsi noi prieteni și ne-am pierdut pentru a descoperi locurile pe care le iubim, și pe care, cu certitudine, recomandăm și turiștilor noștri.

Despre noi

Suntem aici pentru a vă călăuzi, pentru a vă inspira, pentru a vă adapta la nevoile dvs. exacte și pentru a vă asigura că vacanța dvs. va fi perfectă.

Povestea noastră

  Povestea noastră începe în îndepărtatul an 1993, într-o epoca magică de tranzit, unde călătoriile și aventurile la prețuri accesibile erau puține.
Locațiile erau puțin cunoscute pentru toți, însă foarte mulți erau acei care își doreau cu adevărat aventuri inedite in locuri exotice.
Totul a pornit în urma unor calatorii în cîteva țări, deadreptul fascinante, ramînînd frapați de cele văzute și de cele întîlnite.
Inspirați de planetă, de oamenii pe care i-am întîlnit și de locurile pe care le-am văzut, am zis  ,,De ce să nu încercam ?"  Astfel am pornit într-o misiune de a aduce zboruri accesibile si aventuri lumești către alți oameni, tineri și exploratori, dornici de a cunoaste  necunoscutul și de a trăi cu adevărat senzații uimitoare. 

  Rezultatul a fost acela pe care azi îl cunoștem cu toții, MARI-TUR
Și de atunci, am călătorit odată cu turiștii noștri prin întreaga lume, savurînd din plin din satisfacția clipelor petrecute în vacanțe a fiecaruia dintre ei.
Astăzi avem peste 50 mii de oameni satisfăcuți care au vizitat peste 1 000 de destinații unice din întreaga lume, îndrumînd corect și echidistant călătorii pentru a avea parte de o vacanță inedită.

  Aceasta evoluție s-a perpetuat datorită muncii constante a unei echipe de oameni valoroși, cu o neprețuită dorință de dezvoltare a frumosului, care se dedică în totalitate,ca vacanța turiștilor să fie una de vis. MARI-TUR a realizat că, dincolo de tehnologia modernă, clienții au în continuare nevoie de profesioniști, care să le ofere cele mai bune soluții și alternative în materie de destinații turistice.
Nu trebuie decît să vă lăsați ghidat de imaginație și dorințe, iar pentru celelalte aspecte vă punem la dispoziție o echipă specializată de agenți de turism care vor avea grijă ca experiența Dvs. să fie cu adevărat plăcută și unică. 
Pe #maritur.md  găsești cea mai variată gamă de călătorii pe care să le savurezi și să le trăiești din plin.
Am ales cu grijă și pasiune doar hoteluri cu cea mai mare rată de satisfacție a clienților și feedback-uri pozitive.

  Iar la încheiere vom spune următoarele : fii tu însuți, călătorește în felul tău, în stilul tău, în ritmul tău, acolo unde simți, să te duci, acolo unde vrei. Și chiar dacă uneori cei din jurul tău iți spun că nu ar trebui să faci anumite lucuri, de unde știu ei? ...  Trăiește așa cum ți-ar plăcea pentru a nu avea regrete mai tîrziu.
  Este mai simplu să reziști presiunii altora acum. Și totodată încearcă să nu le tai altora visele, ci să îi ajuți să și le îndeplinească, dacă ai posibilitatea. 

 

Ce facem noi?

Ne dorim să iți creem amintiri de neuitat. Iar în acești  25 ani de experiență ne-am consacrat prin cele mai bune vacanțe și oferte personalizate ,către o largă varietate de destinații turistice, de la escapade pe insule fascinante ,expediții safari ,pînă la city break-uri romantice sau croaziere în jurul lumii.

 • Turism intern și internațional.
 • Oferte de Vacanțe cu familia.
 • Pachete turistice excluzive.
 • Călatorii de afacere.
 • City break-uri.
 • Croaziere.
 • Zboruri accesibile spre orice destinație.
 • Transport pasageri cu autocarul.
 • Suport obținerea acte(visa).
 • Suport  asigurare de călătorie.
 • Ghidul Dvs.pentru o vacanță superba.
 • Asistență  24 / 7 / 365

PENTRU MAI MULTE DETALII NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI.

Călătorii noștri

 

 

Referințe

Satisfacția deplină este atunci cînd clientul, revenit din vacanta, este fericit.

Echipa noastră

Cu dragoste si pasiune va stam la dispozitie.

Mariana Boscanean

Manager Principal

Doina Spinu

Manager in turism

Ecaterina Soltan

CEO

Michael Dawson

Programator

Clienții noștrii